Edukacija i zabava

Temeljem iskustava prijašnjih generacija maturanata, te osluškujući želje Vas budućih, spremni smo se upustiti u nove, zabavne, ali i poučne pustolovine.

Ima li boljeg načina za primjenu znanja stečenog u školi?

Postoji li bolje mjesto za zajedničko druženje? Koliko se dobro poznajemo? Sve su to pitanja koje si postavljamo na kraju srednjoškolskog obrazovanja. Na ta i brojna druga pitanja odgovor će nam dati jedna od najvažnijih mladenačkih uspomena - MATURALNO PUTOVANJE. Nije svako putovanje maturalno putovanje. Bez obzira koju destinaciju iz našeg kataloga odabrali, važno je znati da su to putovanja koja su pomno sastavljana od stručnih, iskusnih i strpljivih ljudi kojima je čast sudjelovati u ovom važnom i odgovornom poslu.

Temeljem iskustava prijašnjih generacija maturanata te osluškujući želje Vas budućih, spremni smo se upustiti u nove, zabavne, ali i poučne pustolovine. Ima li boljeg načina za primjenu znanja stečenog u školi? Postoji li bolje mjesto za zajedničko druženje? Koliko se dobro poznajemo? Sve su to pitanja koje si postavljamo na kraju srednjoškolskog obrazovanja. Na ta i brojna druga pitanja odgovor će nam dati jedna od najvažnijih mladenačkih uspomena - MATURALNO PUTOVANJE. Nije svako putovanje maturalno putovanje.

Drage uspomene za cijeli život

Bez obzira koju destinaciju iz naše ponude odabrali, važno je znati da su to putovanja koja su pomno sastavljana od stručnih, iskusnih i strpljivih ljudi, kojima je čast sudjelovati u ovom važnom i odgovornom poslu. No s maturalnim putovanjem naše druženje ne prestaje. Svake godine prepričavamo dogodovštine, pozivamo Vas na "After maturalac party " u neki od poznatih klubova, dovodimo poznate izvođače i estradne zvijezde, organiziramo bogate nagradne igre....ostajemo i dalje s Vama.